Az egyik leghatékonyabb edzésfajta

Itt az idő, hogy elkezdjünk mozogni!

A testedzés egyik leghatékonyabb és leg időtakarékosabb módja a HIIT edzés, azaz a magas intenzitású intervall edzés. A HIIT edzésben magas intenzitású pulzusemelő gyakorlatok váltakoznak pihenő periódusokkal, ahol a pulzus egy kicsit megnyugszik.  Az ilyen edzések hatékonyan indítják be a zsírégetést és gyorsítják az anyagcserét.

Kinek ajánlott?

A HIIT edzést egyéni edzettségi szintünknek megfelelően lehet alakítani. Lehetsz 20, vagy 60 éves, az edzettségi szintedtől függően alkalmazhatod ezt az edzésfajtát. Ha kezdő vagy, akár sétával is alkalmazhatod ezt a módszert, vagy szobabiciklivel de, ha haladó vagy a konditeremben is eszközökkel. A lényeg, hogy megemeld a pulzusod a pihenő szakasz előtt.

Hogyan kezdjünk neki?

Heti 2-3 alkalom elegendő lehet a HIIT edzésből, de csinálhatod akár heti 5x is. Ha konditeremben edzel jó választás a kardió edzés változatossá tételére egy saját súlyos intervall edzés.  

Próbáld ki az egyik edzésem a csatornámról:

Célom a csatornámmal:

Minél több embert megmozgatni és ezáltal egészségesebbé tenni az életüket, valamint megszerettetni a mozgást.

Iratkozz fel itt: FELIRATKOZÁS

Jó mozgást!

Peti 🙂


Hasonló Cikkek

Jelszó visszaállítás

Viszaállítás

Nincs fiókod? A regisztráció gyors és egyszerű.

A személyes adatokat a weboldalon történő vásárlási élmény fenntartásához, a fiókhoz való hozzáférés kezeléséhez és más célokra használjuk, melyeket a Adatkezelési Tájékoztató tartalmaz.