Kerülj életed legjobb formájába 90 nap alatt és tartsd fent hosszú távon!

Durofit 90 napos életmódváltó program

Változtasd meg az életed 90 nap alatt! Ahhoz, hogy eredményes legyen az életmódváltásod, nem kell minden nap a konditerembe járnod és az étkezéseknél sem kell mindenről lemondanod! A 90 nap alatt tudatosan építkezve elérjük azt, hogy végre elégedett legyél Te is a saját alakoddal és büszkén nézhess a tükörbe!

Honnan tudhatod, hogy ez a neked való program?
Ha többször sikertelenül jártál az életmódváltással, vagy még egyszer sem kezdted el, ez a Te programod!
A 90 nap alatt olyan pozitív szokásokat alakítasz ki, amelyeket utána is tartani fogsz!

Nem tudod, hogyan kezdj bele az életmódváltásba?
A programban nyílegyenes, jól érthető tervekkel szembesülsz, amiket, ha betartasz garantált a siker!

A program elvégzése után:
Tudatosabb, rendszerezettebb, kiegyensúlyozottabb, boldogabb életre számíthatsz!

Jelentkezem a 90 napos programra További részletek a programról
Durofit 90 napos életmódváltó program

Ki vagyok én? Ismerj meg

Video cover image

Az eredményes életmódváltásod 4 alappillére

Az eredményes életmódváltásod 4 alappillére

Személyre szabott étrend

 • 100%-ig személyre szabott étrend, melyben figyelembe vesszük minden esetleges ételallergiádat.
 • A kialakításnál figyelembe vesszük a napirended és a munkádat is.
 • Az étrended változatos és ízletes ételekből építjük fel.
 • Nem kell lemondj az ízletes falatokról, az étrendet a saját ízlésed alapján készítjük el!
Az eredményes életmódváltásod 4 alappillére

Edzés

 • Összesen 13 edzés, melyben végig motivállak. Neked csak követned kell engem és az instrukcióimat.
 • Heti 4 edzés az 1.,2. hónapban; 5 edzés a 3. hónapban
 • Az időhiány nem kifogás többé. A programban 40 perces a leghosszabb edzés 😉
 • A második hónaptól kézi súlyzót használunk, de ha nincs, megteszi 2 vízzel teli üveg is.
 • Maradj otthon, spórolj időt és pénzt!
 • Szeretnéd kipróbálni, hogy milyen velem edzeni? Látogass el a YouTube csatornámra: megtekintem
Az eredményes életmódváltásod 4 alappillére

Kapcsolattartás

 • Elakadtál, nem megy valamelyik gyakorlat?
 • Motivációhiány?
 • Mi mindenben segítünk!
 • Bármi kérdésed felmerül 24 órán belül e-mailban, vagy a facebook csoportban válaszolunk rá. 🙂
Az eredményes életmódváltásod 4 alappillére

Támogató közösség

 • Nem vagy egyedül!
 • A program tagjaként részese leszel egy támogató közösség kialakulásának.
Belevágok

Hogy fog kinézni a 90 napos program?

Kérdőív kitöltése

A kérdőív kitöltése szükséges, hogy az étrendet személyre szabjuk. Kitöltése pár percet vesz igénybe.

Személyre szabott étrend

Az étrendet személyre szabottan a saját igényeid szerint készítjük el, akár a kedvenc ételeidet is beleépítve.

Mehet az edzés

Megérkeznek az első hónap edzései, neked már csak be kell nyomni a lejátszás gombot.

Elindulsz a programon

A program során az étrendet és az edzéseket követve megtapasztalod a mentális és fizikai fejlődést is.

Belevágok

Nekik már sikerült

Enikő

Szia Peti. Nagyon köszönöm az elmúlt 3 hónapot. Nagyon sok mindent kipróbáltam már, hogy fogyni tudjak, de nem működött semmi se, csak akkor fogytam, ha alig ettem, azt viszont nem bírtam.

Nagyon hittem ebben a programodban és bevált.
Annyi kiló vagyok, mint a szülés előtt. Nem éheztem egyáltalán és az edzések fantasztikusak voltak, örültem neki, hogy nem kellett eljárni sehova, hanem otthon tudtam csinálni, akkor amikor időm volt.. A végtére már annyira belejöttem, hogy a pihenő napokon mindig futottam. Nekem a futás nagy szerelem, viszont a fogyáshoz nem volt elég, így az most háttérbe szorult kicsit. A legjobb dolog reggel edzeni, mert egész napra energiával tölt el.

Az ételek változatosak voltak, azóta is azokat eszem, pedig már vége a programnak, a déli étkezés sok is volt, azt kicsit csökkentettem, de soha nem éheztem.

Ami a legjobb, hogy mindenki csodálkozik hogy milyen sokat fogytam és mikor mondom, hogy hány kilót, el se hiszik, többre gondolnak. Teljesen átalakult a testem, nem puffadok, és a hasam is szépen lement, van derekam és nagyon jól érzem magam. Hihetetlenül boldog és hálás vagyok. Mindent köszönök, Enikő

Barnabás

Peti segítségének köszönhetően rohamtempóban indult meg a fogyás. Az étrend, amit összeállított teljesen személyre szabott és változatos. Az edzésnél nagy segítségember volt, hogy egyszerű és bárhol kivitelezhető volt. Mindehhez elengedhetetlen a saját akaraterő is, de Péter Duró DUROFITCOACH, a 90 napos program az egyik legjobb választás! Köszönöm!

Laci

„Húha, hol is kezdjem. Elég hamar elrepült ez a 90 nap, de nagy sikerrel könyvelem el. 97,4 kilóról kezdtem és 86,7kg-on zártam. 🙂 Az étrendet teljesen be tudtam építeni, igaz volt néhány nap amikor más dolgok jöttek be, de akkor is néztem a kalóriákat és amennyire lehetett minőségit ettem.

A mozgás nagyon jó volt, tetszenek az itthon végezhető gyakorlatok. Az utolsó hónapban elkezdtem a reggeli edzéseket, mert a délutánok nagyon zsúfoltak. Reggelente heti 2 edzést csináltam meg kb és heti 3x mentem edzésként bringázni esténként.

Nagyon hálás vagyok Neked az útmutatásért, egyedül és saját módszerekkel ezt biztosan nem tudtam volna elérni. Jó volt, hogy kaptam egy csoda receptet az új életmódhoz. 🙂 Tetszett, hogy nem kellett koplalni és éhezni napközben, szerintem korábban ezért buktam el többször is.

A barátoktól és munkatársaktól folyamatosan kapom a kérdéseket, hogy mit csinálok mert látják az eredményét.
Ez egy új kezdet, és még lendületben vagyok, vinni fogom tovább.

A képeken talán nem látszik teljesen ez a -10kg, de 3-4 mérettel kisebbre kell állítani a derékszíjat. Nadrágban 1, ingben és pólóban 1-2 mérettel kisebb kell. 🙂 Ami pedig a legfontosabb: NAGYON JÓL ÉRZEM MAGAM! 🙂

Köszönöm még egyszer!”

Luca

„Peti három hónapos programját szeptemberben kezdtem, mert szerettem volna az egy év alatt felszedett feleslegemet leadni és életmódot váltani. A kihívás viszont sokkal többet adott ennél, mert kigyógyított egy nagyon komoly evészavarból, illetve rendbe rakta az önbizalmam is. Sose gondoltam volna, hogy egy ilyen jellegű változáshoz elég annyi, hogy elhatározom magam és a megfelelő segítséget kérem. Három hónap alatt hozzászoktam a napi szintű testmozgáshoz, illetve a tudatos és változatos étkezéshez. Magát a kihívást egyáltalán nem éreztem tehernek, sőt minden este vártam már, hogy mikor mozoghatok egy kicsit, ráadásul nagyon jó hangulatú és minőségű videók garantálták, hogy szívesen gondoljak a napi mozgásra és nem utolsó sorban Peti vidámsága és motiváltsága biztosította, hogy kitartsak a célom mellett és végig csináljam ezt a programot. Mindenkinek nagyon ajánlom, súlytól függetlenül, aki szeretne életmódot váltani és jól érezni magát a bőrében. „

Név nélkül

Először is nagyon szeretném megköszönni a segítséged és a támogatásod a 90 nap alatt.

A három hónap alatt 9 kg-t fogytam, kb. másfél nadrágméretet. Szerintem utoljára középiskolában mozogtam ennyit, ilyen intenzíven pedig idejét se tudom, mikor. Szuper, hogy az edzések változatosak- egyáltalán nem monoton mozgásról van szó, és az első héttől kezdve látható és érezhető a hatás. Sokkal jobb lett az állóképességem, az izomzatom pedig rengeteget erősödött. Még bőven van miben fejlődnöm, de ezek egyáltalán nem tűnnek irracionális céloknak.

Az étrendet teljesen tarthatónak találtam és a korábbi diétákkal szemben itt nem éreztem azt soha, hogy éheznék (az éhségérzetem mindig a stresszből fakadt, úgyhogy az más lapra tartozik). Örülök, hogy új alapanyagokat kipróbálhattam (pl. chia mag, tofu) és hogy megértettem, mire kell figyelnem a későbbiekben.

Néha picit nehezen egyeztettem össze a mindennapokkal a heti minimum 4 edzést és mellette még a főzést is, de ezek a kellemetlenségek eltörpültek az eredményhez képest.

Még egyszer köszönöm a segítséget, ha elakadnék, biztosan jelentkezem, emellett jó szívvel ajánlom a programot ismerősöknek.

Ákos

Így három hónap távlatából talán a legrövidebben úgy tudnám leírni, hogy miért nem kezdtem el hamarabb… 😃 Rengetegszer próbáltam korábban diétákat vagy elkezdtem mozogni de nem tartott egy hétig az egész, jöttek a kifogások, meg hogy jól vagyok így… De csak szimplán lusta voltam. Aztán kellettél Te aki rendszerbe tudtad foglalni az egészet.
Ami a leginkább meglepett az az étrend. Simán lehet jókat enni és jól lakni. Eddig úgy voltam vele mint mindenki, hogyha fogyás akkor koplalás, de kinyílt egy világ és már nem csak a gyorskaja létezik. 😃 A másik visszahúzó erő eddig az volt hogy nem akarok megerőltető edzéseket, különben is hol? Mikor az edzőterem zárva, tél van és hideg én ugyan nem megyek le a kondiparkba… gondoltam én hogy ez így működik, de kellemeset csalódtam az edzéstervben. Napi fél óra itthon a tv előtt egy kis sétával és még jól is esett. 😃
Így hogy már elértem kitűzött célsúlyt rá kellett jönnöm hogy ez nem csak egy 3 hónapos diéta volt, hanem egy életmód váltásnak a kezdete, amit nagyon köszönök Peti hogy segítettél elérnem!

Diána

“Kezdenem kellene valamit magammal …”Jött a gondolat …

YouTube … edzés otthon
kezdőknek (Durofit) .. nézzük !meg .(igaz ha nézed az nem segít de kezdésnek jó, barátkozzunk meg a gondolattal).

Egy szuper energikus, kedves fiatalemberrel találtam magam szemben . Egyből fel is kerestem az instagramon, hogy meggyőződjek erről személyesen is . Hamar jött is a válasz és meg is beszéltük a részleteket az első online felmérő edzésről.
Pontosan bejelentkezett meg is történt a felmérés.

Az első 4 hetes edzés első napján mar észrevettem milyen hozzáértéssel figyel oda minden apró lépésemre ,rossz tartásra , helytelen levegővételre.

Étrendet a sok allergiám ellenére ( laktóz, glutén intolerancia) profin összeállította . Innentől rajtam múlt nagyrészt ( gondolom én ) viszont minden héten a képek magukért beszéltek .

A motiváció folyamatos volt részéről , mellettem volt még, ha nem is személyesen de 200 km-ről is megadta a szükséges támogatást bármikor elakadtam rendelkezésemre állt .

Én nagyon hálás vagyok azért amit elértem/ elértünk ketten.

Ahogy segített elindulni az egészséges életmód útján. Rengeteget változott mind a testem, mind a szervezőkészségem . Az egész életritmusom megváltoztatta mikor elkezdtünk együtt dolgozni !

CSAK AJÁNLANI TUDOM MINDENKINEK AKINEK A KÓSZA GONDOLAT MOTOSZKÁL A FEJÉBEN, HOGY “ Kéne kezdenem magammal valamit! “

Bálint

“Nehéz az út, de semmi sem lehetetlen. A legfontosabb szabály, hogy dolgozz nagyon keményen! Nem akarhatsz azon megbukni, hogy nem voltál elég kitartó… Mindig is hittem benne, hogy minden követ meg kell mozgatni a céljaink elérése érdekében. “

Belevágok

A PROGRAM TARTALMA ÉS ÁRA

A PROGRAM TARTALMA ÉS ÁRA

AZ ALAP PROGRAM

1. 7 napos mintaétrend a célodhoz igazítva (nem személyre szabott)
2. Összesen 52 edzés a 3 hónap alatt
3. Tagság a támogató Facebook közösségbe

AJÁNDÉK:
✔️ Életmódváltó motivációs segédlet
✔️ Életmódváltó kisokos

AZ ALAP PROGRAM ÁRA:
– 19.990FT


A PROGRAM TARTALMA ÉS ÁRA

A PRÉMIUM PROGRAM

1. 100%-IG SZEMÉLYRE SZABOTT VÁLTOZATOS ÉTREND, AKÁR SPECIÁLIS ÉTREND IS! (vega, vegán, tejmentes, gluténmentes, stb.)
2. Összesen 52 edzés a 3 hónap alatt
3. Hetente 1x telefonos konzultáció 12 héten át
4. Tagság a támogató Facebook közösségbe
5. Folyamatos kapcsolattartás e-mailen

AJÁNDÉK:
✔️ Életmódváltó motivációs segédlet
✔️ Életmódváltó kisokos
✔️ Hengerezés tudatosan videó

A PRÉMIUM PROGRAM ÁRA:
– 89.990FT


MELYIK A NEKEM VALÓ PROGRAM?

MELYIK A NEKEM VALÓ PROGRAM?

Az alap programot válaszd, ha:

 • Nem rendelkezel semmilyen ételintoleranciával, vagy olyan egészségügyi sajátossággal, ami speciális étrendet igényelne.
 • Eléggé tapasztalt vagy a konyhában és elegendő számodra egy kis útmutatás, hogy miből mennyit kell fogyassz ahhoz, hogy elérd a kívánt súlyodat.
 • Nem igényled a heti telefonos konzultációkat.
 • Szeretnéd megszerezni a helyes hengerezést bemutató videót.
MELYIK A NEKEM VALÓ PROGRAM?

A prémium programot válaszd, ha:

 • Speciális étkezési igényeid vannak, például gluténmentes, laktózmentes, vega, vegán, stb.
 • Személyre szabott étrendet szeretnél, amit a 90 nap alatt bármikor módosíttathatsz.
 • Heti telefonos kapcsolattartásra vágysz, amiben megbeszéljük a nehézségeket, esetleg elakadásokat.
 • Folyamatos e-mailes kapcsolattartásra vágysz.
 • Szeretnéd megszerezni a helyes hengerezést bemutató videót.

Kezdd el az átalakulásod még ma

Már csak egy lépésre vagy a tudatosabb, rendszerezettebb, boldogabb élethez vezető úttól!

Az űrlap kitöltése és elküldése után hamarosan kapcsolatba lépek Veled!

ALAP PROGRAM
19.990Ft
PRÉMIUM PROGRAM
89.990Ft  image for block

  Kérdésed van a programmal kapcsolatban?

  Fordulj hozzám bizalommal.

  E-mail küldése